100Oppdrag/dag

Håndterer 100 oppdrag per dag på vegne av 4000 meglere

150Fotografer

Planlegger dagen til 150 fotografer

13 000Bilder

Sender 15.000 bilder, PDFer og andre mediafiler per dag


Skalar har vært Invisos digitale samarbeidspartner siden vi ble etablert i 2007. Et av prosjektene våre som vi er mest stolte av er iWeb, som brukes internt hos Inviso til nesten alt.

Inviso har siden 2004 vært totalleverandør av materiell og tjenester for markedsføring av brukt- og utleieboliger, nybygg og næringseiendom. Deres produkter benyttes blant annet til trykket prospekt og publisering til finn.no og andre eiendomsportaler som meglerkjeders nettsider.

I dag er Inviso markedsleder i Norge og har kunder som DNB, Eiendomsmegler 1, Aktiv Eiendomsmegling, Foss & Co, Terra, KLP, Stavlund med flere. I 2014 etablerte Inviso seg og i USA.

Komplett løsning fra melger og tilbake til megler

Applikasjonen brukes til hele transaksjonen; fra megleren bestiller en fotograf, til bildene er tatt, redigert og ferdig produkt levert til megler. Inviso er markedsleder fordi leveransene tar kort tid og er automatisert

iWeb

Skreddersydd bookingsystem

Aldri mer grå hår med koordinering av kjøreruter og oppdrag. Megler bestiller fotograf over nettet og kundeservice lager enkelt en dagsplan for fotografene som skal ut til eiendommene. Løsningen vet hvor langt det er å kjøre fra forrige oppdrag til det neste så det går raskt å lage optimaliserte kjøreruter og arbeidsdager for fotografene. En mye enklere hverdag enn før, altså.

Koblet til alt

Ingen klein nedlasting av kjempefiler for kunden. Løsningen er koblet til ni meglersystemer i Norge, som gjør at bestilte bilder lander akkurat der de trengs, helt automatisk og til null bry for kunden. iWeb er også koblet til Invisos to regnskapssystemer, to redigeringsdesker og to plantegningsprodusenter. Alt samlet på et sted.

La oss gjøre hverdagen enklere for deg, også!

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å nå bedriftens mål.